Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysteriebäraren


Han plöjde fåror
med månskenssulor

sådde blåklint och mjuk timotej
i ojämna rader

så besteg han berget
varifrån han skulle
invänta Den som förstod
hans gärning.





Fri vers av _Mian_
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-05 20:06



Bookmark and Share


  Anna Frölander
den här texten innehåller någonslags anspänning som gör att jag vill veta mer... vad kommer att hända, vem är han... Bra att i så få rader lyckas skapa en sådan tydlig stämning, som lockar med sig läsaren vidare bort... Tack.
2007-09-08

    Lillemor
För mig framstår orden som
en dröm, en tanke:
att se o bli sedd.
Förstå o ta till sig.
är det överhuvudtaget
möjligt?
\"Mystiska\" tankebanor
som jag bara avgudaaar!
2007-09-06

  DanSan
****************************

Smäktande skönskrivet: Vandringen,
Handlingen och emottagandet . . .
Vackert!!! *APPLÅD*

****************************
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_