Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha, nu vet jag inte om dett är en Senryu eller en haiku men jag trodde på det förstnämnda så det blev det. Ibland kan skolan vara väldigt inspirerande.


Senryu, Lektioner

Stolar, bänkar, bord
Förmanande lärare
Sovande elev




Bunden vers (Haiku) av Andunelen
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 18:42



Bookmark and Share


  Embracy
Haha. Klockren text. ;)
Väldigt bra faktiskt. :D
2007-09-05

  aPorcupine
Haha! Precis så är det verkligen.
Bra Louise, och visst är det en senryu ;)
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen