Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ganska avlägsen bekant tog livet av sig för några dagar sedan, trots att jag inte kände henne väl berörde det mig, särskilt eftersom jag alltid uppfattat henne som glad och full av livsenergi, så det fick mig att tänka...


Vackra ting kan också gömma smärta

Även de vackraste ting kan gömma smärta.


Vad är det som får den glada att gråta bittra tårar?

Vad är det som skymmer ljuset, när man inte ser annat än mörker?


Är det inte något fel,
när en ung kvinna inte ser någon annan utväg?

När alla vägar resulterar i hopplöst mörker.

När en en människa med hela livet framför sig.
Inte längre kan se det vackra,
och le.








Fri vers av Kaylie
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 19:05



Bookmark and Share


  Nicklasb
Tänk om dom kunde berätta istället för att bara le.
2007-09-19

  Håkan Tendell
Det är smärtsamt att tänka på hur många människor som av omständigheterna hamnar i ett mörker där ingen annan utväg synes möjlig.
2007-09-06

    Elin Sundström
\"Även de vackraste ting kan gömma smärta.\"
Det är så smärtfullt sanna ord! Önskar det fanns rimliga svar till oss som blir kvar. Fint diktat och funderat, verkligen tänkvärt!!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie