Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag överlever.



vi har
alltid
älskat
varandra

men

aldrig
samtidigt.




Fri vers av AneLa
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 20:06



Bookmark and Share


  Manal
vilka smärtsamma ord...
2007-10-28

  Ezo
och det måste göra ont :)

bra!
2007-09-09

  Patrick K
härligt djup i så få ord, du får verkligen till det bra!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa