Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅGELFRI


jag skulle flyga

högt idag

om jag inte

hade haft

så mycket

att göra

här nere...




Fri vers av Kent Love
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-09-09 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love