Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så gissade jag rätt på haiku eller senryu denna gång??


Senryu, smärtsam musik

Gyllene toner
Evigt spelande musik
Sliter i själen




Bunden vers (Haiku) av Andunelen
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 21:24



Bookmark and Share


    nordström3
jag vet inte, men fin varen!
2007-09-13

  Agnes Scott
Dina ord går rakt in i mig. Vackert.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen