Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hösten är eftertankens tid. Och varför:ets.


Tid för eftertanke

Retfullt
lekandes
med känslor
- ständigt skrämmande medvetetandes

Utnyttjandes
sårbarhet
Förgiftandes
tankar
- allt med vilje

Förkunnandes
regler
Dragandes
gränser
- högst flyttbara

Egoistiskt
bevakandes
Tjurskalligt
fasthållandes
principer
med handen på hjärtat
- naivt hjälpandes alldeles för sent

och så slutligen:

Panikartat
blånekandes
känslor




Fri vers av Mikaela2
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela2
Mikaela2

Senast publicerade
Blåögd
Tid för eftertanke
* Se alla