Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev utan mottagare





Jag har inte längre
Någon att adressera mina
Kärleksbrev till

Och när jag tittar i spegeln
Ser jag inte ut som jag alltid gjort
Kanske är det alla mina lögner
Som färgat mig

Jag frågar tyst mig själv
Får jag någonsin tillbaka
Den där känslan?

(Gud om du läser det här
Så vill jag inte ha honom tillbaka
För han var inte värd mig
Men jag vill ha ett par armar
Att hålla om mig när
Natten nalkas utanför fönstret)




Fri vers av klarafisk
Läst 458 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-19 16:03



Bookmark and Share


  Junibarn
Än en gång, mycket vackert.
2007-09-23
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk