Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och sena kvällar

Spröda tankar
Spruckna drömmar







Var aldrig rädd för döden
För livet är mycket värre

Sår på armarna
Blod på golvet
Och rakbladet i handen

Det gör aldrig tillräckligt ont


Tomma ansikten
Ett hjärta


Sprängfyllt av känslor




Fri vers av klarafisk
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk