Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Marianne Williamson


VÅRT INRE LJUS


Det vi fruktar mest av allt är inte att vara otillräckliga
vår djupaste rädsla är att vi har omätliga krafter...

Det är vårt ljus och inte vårt mörker som skrämmer oss mest...

Vi frågar oss, skulle jag vara lysande, fantastisk, begåvad och förbluffande ?

Egentligen, hur kan vi undgå att vara det ?

Du är ett barn av Gud och världen är inte hjälpt av din småbarnslek...

Det ligger inget stort i att förminska dig själv så att andra
i din närhet ska slippa känna sig osäkra...

Vi föddes för att förverkliga Guds härlighet inom oss den finns inte bara i några av oss den finns i oss alla...

Och när vi låter vårt eget ljus skina ger vi omedvetet andra
tillåtelse att göra detsamma...

När vi gjort oss fria från vår egen rädsla gör vår närvaro
andra automatiskt fria...




Fri vers av Kent Love
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 16:41



Bookmark and Share


  karenina VIP
Den här texten av Nelson Mandela betyder väldigt mkt för mig. Jag såg den på väggen på en toalett och då skriven i den engelska versionen och jag var bara tvungen att leta fram ett papper och skriva av den, så djupt berörde den mig. Det är underbara klokord av allra bästa sort, väl värda att läsas om och om igen.
2007-09-30

  Maria Zena Viklund
av Nelson Mandela, omgjort av Marianne Williamsson*ler* kloka o viktiga ord!
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love