Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bekännelse.



för vem
fäller jag
dessa
tårar

när
du
inte
hör mig?

och

efter vem
sträcker jag ut
dessa
armar

när
du
inte
är här?

jag skulle kunna
gömma
mina tårar
men ögonen
talar
för det brustna
hjärtat

och

jag skulle vilja
leva
som förut
men din röst
ekar
mellan fyra
väggar.

du var
min ungdomens
dröm

alltför stark
för mina
svagheter.

mitt ingenting
är mig
mer kärt
än
ditt allting.

och
mitt käraste
lämnade
jag,

dig
mitt ingenting.




Fri vers av AneLa
Läst 437 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-21 22:50



Bookmark and Share


  Freeman
Dina ord grep verkligen tag i mig...på ett sånt sätt att jag inte riktigt får fram något annat än detta...just nu...så starkt och ärligt!
2007-09-24

  Antropofagen
Nu har jag läst om denna, och sovit på den.

\"mitt ingenting
är mig
mer kärt
än
ditt allting.\"

En fras att vända, bända och vrida. En riktigt bra.
2007-09-22

    höstblomma
..känsla i denna, \"dig mitt ingenting\" så fint sammanfattat.. bra..!
2007-09-21

  Ezo
För ingenting...Stark dikt.

\"och
mitt käraste
lämnade
jag

dig
mitt ingenting.\"
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa