Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du visade mig vägen..

du var ljuset
i min mörka låda,

jag satt förstörd
i lådan för att
bara få vara ensam,

men du kom,
och gav mig en
hjälpande hand,

du visade mig vägen
till lycka igen..




Fri vers av blacknwhiteworld
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-09-21 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blacknwhiteworld