Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack för ditt svek.

allt är borta, borta med vinden,
med mina sista levande slag, ska jag ta dag för dag.
orden svepte förbi med en pust och vred om mitt hjärta,

borta ifrån dig föralltid, med en stor tyngd av smärta..







Fri vers av blacknwhiteworld
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blacknwhiteworld