Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vithet


sköljer ögonen med vitt ljus

på änget intill havet
står tallarna i ständig meditationsposé

vinden stryker genom höstgräset

det skadeskjutena har frist
och dagen rister varsamt märken
genom hudlager.

en vit armé av svanar skummar ytan blank





Fri vers av _Mian_
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-24 18:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text som förstärker bilden på ett ännu mer målande sätt! Underbar!
2007-09-24

  lodjuret/seglare VIP
gillar bilder som den här
gillar bilder som den här texten manar fram
2007-09-24

  Mats VIP
Höstkänslan blommar under dina tangenter, för att inte tala om det du fångar i linsen. Bra!
2007-09-24
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_