Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt, svart, rött

Springer genom vitt sken.
Röda ögon, trötta ben.
Letar efter något att skylla allting på.
Finner ingen orsak, hjärta, fortsätt slå.

Måste hitta ut ur detta svarta hål.
Nå fram till livet, ge det vad det tål.
Min andning och mitt blod,
hindrar tappert mod.

Hosta upp det röda och det onda.
Byt ut mot allt det goda och det sunda.
Lämna bakom blodfylld lunga,
släpp stegen, de tunga.

Och finn din rytm, just din balans.
Och alla dina sinnen faller i trans.
Det röda, det svarta och det vita,
blir färger på vilka du kan lita.







Fri vers av Daybreaker
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-19 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker