Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Du säger att du vill veta vad jag känner
lära dig mer om vem jag är
Men jag tror inte att du förstår
att under den leendes ytan
är precis allt svart
Jag är bara smärta och sorg
Gråt skrik och råpanik, du vet
Skratten som kommer ut ur min mun
är egentligen bara förklädda ångestskrin
Du säger att jag borde ringa dig när det rinner över, men vad du inte vet
är att jag inte ens vågar lyfta telefonen.
Om jag skulle berätta om det onda
skulle du vända om på en gång
Så snälla blunda redan nu
för gör du det sen är allt över

Tro mig när jag säger att
Jag är precis allt du inte vill ha




Fri vers av Ephemeral
Läst 556 gånger
Publicerad 2005-04-20 09:34



Bookmark and Share


  thepinkprincess
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men den här dikten fångade mig, särskilt de två sista raderna, är väldigt fina, det är svårt att förklara varför. Har en förkärlek för mörka dikter. :)
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ephemeral
Ephemeral