Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsk såpa....

Efter striden drack Mikael
kärlek ur Venus
överfyllda skålar
och
Djävulen slickade sina sår
långt in i mörkret.
Det var halvlek
och
båda var nöjda.
Den ene han älskar,
den andre han hatar
och
Gud ser förnöjt på.
Machen pågår
i
evinnerliga tider.
Människan väljer själv sida,
Gud\'s hulliganer
eller
satans rövslickare.
Dommaren är blind
och
har krossade vågskålar.
Einstein vägrar fortfarande
att kasta sina tärningar.
Mikael förför Venus
och
Djävulen är nöjd.
St.Per roar sig med att
neka Jehovas vittnen
inträde.
De 144 000 platserna
är bokade.




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-04-23 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson