Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas sakta.....

När jag kysser din kalla hand
vill jag ha ditt varma hjärta.

När jag smeker din svarta själ
vill jag se en ängel i din blick.

När jag dricker Champagne ur din sko
vill jag ha din smäckra fot.

När jag pillar lite i din runda navel
vill jag ha hela dig.

Om du får hela mig
vill jag sova mot din rygg.

Om du får hela mig
vill jag att du andas sakta i mitt öra.

Andas sakta......
Andas................




Fri vers av Mikael Karlsson
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-04-23 21:50



Bookmark and Share


  vissla
superbra vändning i dikten
från vill ha
till om du får

gillade det
sova mot din rygg...
den är inte dålig heller
2005-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Karlsson
Mikael Karlsson