Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är jag stark

aldrig mer
ska en tår
få förstöra allt

,du vet väl
att du var
mitt allt,


aldrig mer
ska en tår
få falla ner för min kind




Fri vers av Bli Opersonlig
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-20 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bli Opersonlig