Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla drabbas väl någon gång? Och ibland krävs det inte mycker heller...


Tungt

Som att gå med vikter på halsen som tynger ner varje steg.
Bara att räta på sig och möta någons blick blir för mycket.

Varje steg är i uppförs backe.
Med varje framsteg kommer två bakslag.

Det blir för mycket, för svårt...

Själva tyngdkraften är ur funktion,
trycker ner mig på marken som en degklump.

Jag singlar från himlen som en trasig ballong.

Landar i en hög på marken, oförmögen att resa mig igen.











Fri vers av Kaylie
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie