Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte få hjärnblödning

Jag vill varken ha verk
Jag vill varken blöda
Jag vill inte känna mig svag och dödlig
Jag vill inte ligga i en sjuk säng utan att kunna utrycka mig
Vill inte bli en grönsak
Jag vill inte få hjärnblödning




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-10-09 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg