Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte om detta är en dikt, men jag skrev detta med tanke på att dessa sjukdomar finns i min Familj. Min mormor fick bröstcancer, min farfar fick hjärnblödning och min pappa, fast han är frisk nu, allting funkar åt honom. Farmor fick hjärtinfark


Tre Chanser

Det finns tre chanser att jag blir sjuk
Jag kan få hjärnblödning
Jag kan få cancer
Jag kan få hjärtinfarkt
Inget av dem vill jag ha
Finns det inget fjärde alternativ?




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 477 gånger
Publicerad 2008-02-11 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg