Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner mig som ett monster

Jag känner mig som ett monster
För ingen vill lära känna mig
Precis som jag måste vara inspärrad
För att någon ska våga gå fram och säga hej
Eller är det demoner runt om mig som du blir rädd för?
Vad ska jag skriva eller säga för att du ska förstå att jag är en underbar kille




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-10-09 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg