Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VARA MÄNSKLIG


att fela är

mänskligt

att förlåta är

gudomligt...




Fri vers av Kent Love
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-11 20:28



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Huu, ja , så sant...
2007-10-14

    Maria Malm
Sanna ord.
2007-10-11

  To
Absoult. Det är lätt att fela och förlåta, går det? Jag försöker... jag vill.. men kan det inte alltid.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love