Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör upp med lite män?


lura mig en stund

i min dröm
sitter jag på
ditt skrivbord
med korsade ben
en sen förmiddag

jag lägger boken framför dig och säger
”du vet var jag
skrev första kapitlet,
eller hur?”

sen knullar du mig för mitt intellekt

i min verklighet
så vet
jag inte vem du är
men du bläddrar
under lugg
pluggar filosofi

du gömmer porr
i DN:s kulturbilaga
en saga
som aldrig blir sann




Fri vers av Bensin
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 22:05



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
får man fria sådär lite i smyg på poäter :)
2007-10-31

  Serapis VIP
Har du lyckats sammanfoga dualiteterna till en helhet?
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin