Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivarövning i skolan på min skrivar kurs


Mitt Rum

Stänger dörren till mitt rum,
porten till min ensamhet.

jag trivs bäst på golvet,
I kaoset av kläder.

Bredvid sängen av sömnlöshet,
Soffan av sorg, och stålet av kärlek.

Det levande ljuset, min sista symbolik.
Det skinande lågan, som snart brunnit ut.

De överfullaskåpen av menlösa ting,
Den tomma garderoben av döda ting.

Den pulserande stereon håller min takt.
månskensljuset har tappat sin prakt.

Bakom min dörr den håller mig fast,




Fri vers av Miraqulix
Läst 535 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-18 23:00



Bookmark and Share


  Cee
\"Stänger dörren till mitt rum,
porten till min ensamhet.

jag trivs bäst på golvet,
I kaoset av kläder.

Bredvid sängen av sömnlöshet,
Soffan av sorg, och stålet av kärlek.\"

riktigt bra skrivit!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix