Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det fattas en bit... din kärlek

allt som jag vill skrika ut
döljs med ett leende.

jag tittar upp mot den
stjärnklara hösthimlen
och allt känns perfekt,
men några sekunder går
och man är tillbaka till
verkligheten igen,
den verklighet man
egentligen bara vill springa ifrån.

jag tittar på trädet som snart
har tappat alla löv,
för varje löv som faller
faller mitt hopp om dig..
men ett löv har hängt kvar länge,
det är mitt sista hopp om att
få min dröm till en verklighet.

allt kan hända,
men du finns alltid kvar
i hjärtat och min dröm finns
alltid kvar i min fantasi.




Fri vers av blacknwhiteworld
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-19 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blacknwhiteworld