Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYCKAN KOMMER


lyckan kommer

lyckan går

den som

älskar

lyckan

får...




Fri vers av Kent Love
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-10-22 18:33



Bookmark and Share


    Miraa
Fint reflekterat!
Men varje möte kan ge någon form av lycka att gå vidare med...man ska bara se den! -först då berikar den... jaget :O
2007-10-22

    Issand.
inte O sant men oo
sant!!!
alltså inte osant
2007-10-22

    Issand.
o sant
2007-10-22

  Tini Tut
Tänk om lyckan ville stanna för evigt....
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love