Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om sin egen position i den röriga världen, ibland känns det verkligen som man inte har någon kontroll över vad som händer, man bara följer med i strömmen.


Oväder

Som en flotte på öppet hav driver jag.

Utan mål.

Dras hela tiden hit och dit av strömmen, men utan att komma någonstans.

Molnen samlas på himlen, inte ens stjärnorna kan leda mig rätt.

Ovädret rasar och jag bara hoppas på att jag inte ska dras ner på botten.




Fri vers av Kaylie
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie