Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulden

Jag spikar sakta, men enträget,
in skulden i dina ögon.

Blodsdropparna vägrar lämna samvetet.

Du är blind nu,
men du kommer alltid att kunna se
skulden.




Fri vers av Daybreaker
Läst 274 gånger
Publicerad 2005-04-29 21:39



Bookmark and Share


    Camapani
rätt in i ögongloben ner i hjärtrakten passerade denna. tack
2005-04-29

  Ola Rydberg
bra
spikat !!
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker