Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var en skriv övning i skolan när vi skulle skriva om någon annans kärleks minne.


Varandra

Utan att lyssna,
satt de inte tysta.

Utan att tråka,
Löste de sin gåta.

Utan några andra,
Fanns de för varandra.

Utan rim och reson,
Tappa de aldrig sin ton.




Fri vers av Miraqulix
Läst 585 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 08:56



Bookmark and Share


    karmen
\"Utan några andra,
Fanns de för varandra.\"
jag älskar den delen, helt underbar, hur fin som helst <3
2007-10-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Måhända stark kärlek..
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix