Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring

Vandra vägen bort,

Lämna istid, högtid, lågtid.

Vandra på lätta fötter,

Genom natten över dagen.

Se dig inte om.

Vi följer dig inte,

Gå din egna väg.

Vandra på lätta fötter,

Och tunga tankar.




Fri vers av Miraqulix
Läst 598 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 08:37



Bookmark and Share


    Sky Erlandson
Den här gillade jag :)
Känslan jag fick av att läsa den var någon sorts bitterljuv frihet. Nästan som om jag var på rymmen från mig själv
2007-11-29

    Prasadacarin Busk
me like!

gillar kontrasten i \"lättafötter - tunga tankar\" =)
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix