Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS TVEKAN


varför litar vi mer

på våra tvivel

än på vad vi

verkligen känner

varför tvekar vi

i det avgörande

ögonblicket...




Fri vers av Kent Love
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-10-23 18:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du ställer verkligen frågan som hela tiden återkommer.
O tvivlen blir vår avgörelse, istället för att det kanske
skulle ha blivit bättre med lite mod att följa med
det avgörande ögonblicket..
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love