Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEKRÄFTELSE


vår strävan

att bli sedda

och bekräftade

att bli älskade

för dom vi är

tycks omättlig

att duga

i andras ögon...




Fri vers av Kent Love
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-25 16:26



Bookmark and Share


    deb8
Såna här texter vill jag se i en visdomsbok som man kan ta upp på tunnelbanan eller ge bort till en fin vän. Ett litet budskap varje dag som kan stärka en och förbereda en för livet! Jättefin!
2008-03-21

  Tini Tut
Japp så rätt du har.
2007-10-25

  jardan
viktiga ord, ja är det bekräftelse livet handlar om..
2007-10-25

  Patrick K
sanna ord, fint skrivet!
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love