Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Sanna Vänskapen

Sann vänskap är något som består.
Och det är det som jag får.

Du får mig att le.
Och det är inte många som lyckats me´

Du är glad och positiv.
Du får mig att leva ett gott liv.

Du är och kommer alltid att bestå.
Det hoppas jag att du kan förstå.




Fri vers av mOe!
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 21:59



Bookmark and Share


  sockerspöket
Det tror jag nog att den personen gör, ifall denne läser den här dikten :)

Väldigt varm och skön att läsa. Man känner en mysvarm glädje som kryper in i hjärtat :)
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

mOe!