Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar hur du är

Jag älskar hur du ser på mig
Jag älskar hur du ler
Jag älskar hur du skrattar
Jag älskar hur du får mig att känna
Jag älskar hur du tar min hand
Jag älskar hur du bara vill vara nära
Jag älskar hur du är
men
Jag älskar inte dig




Fri vers av letmefeel
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-10-26 12:26



Bookmark and Share


    Damm
när allt är så rätt men någonting ändå fattas....så enkelt, men så djupt. Fint!!
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

letmefeel