Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrev för nått år sedan!


Bortom denna värld...

Bortom denna värld,
finns en mörk och sorgsen plats
En plats där livets låga
blev släckt för länge sen,
en plats där glömda bor
Där vi tror
att aldrig ljuset syns

Denna plats är dock
inte mörk och sorgsen
ej heller glömd

Det är en ljus och vacker plats
där minnen väcks till liv,
där livets låga åter tänds
och hoppet
ger vilsna själar ro




Fri vers av letmefeel
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-04-21 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

letmefeel