Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du fåglarna?


Jag ställer frågan

hör du fåglarna
i skogen?

men hunden
bara lägger
huvet på sned
och tittar på mig




Fri vers av Masse
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-05-03 13:01



Bookmark and Share


    Camapani
ååååååhhhhhh...jag önskar innerligt att jag också hade en vovve som tittade på mig. Än så länge får jag hålla tillgodo med fåglarna..// tack
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse