Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så rädd att förlora dig.

Det är svårt,
bara att försöka.
Veta,
hur mycket jag än försöker,
kommer du inte ens märka;
jag försöker, jag försöker för mitt liv.
Och
Varje gång, jag öppnar mig,
du stänger dig dig,
ännu mer.

Tämligen skrattretande,
hur du inte,
har den minsta aning;
Hur det känns, bära det glada humöret, oavsett.
Hur dina små ord, slår mig; så . hårt .
Jag tar dem,
för dig.
Jag vill hjälpa dig,
jag älskar dig.

Om du visste,
hur jag kämpar;
varje . dag .

\"You Cut Me Open ,
Without Even Knowing ,
You Are Holding ,
In The Knife \"




Fri vers av ComeUndone
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 18:30



Bookmark and Share


    blacknwhiteworld
jag vet hur det känns,
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

ComeUndone