Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, nu när livet ännu gång satts på enda så kanske det är en bra idé att försöka sammanfatta några ord...


Vi

Som om det hände någon annan.

Ändå minns jag allt,
mina rörelser,
Dina.

Högt uppe ovanför staden då ännu en dag går mot sitt slut.

Där satt vi,
du och jag.

Vågar jag ens tänka ordet?
Vi.

Två tanklösa individer, följer ett hjärtslags impuls.

Två par läppar som möts.

För att aldrig mera mötas igen?




Fri vers av Kaylie
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 01:00



Bookmark and Share


  hurt and broken
Åh,jättefint..!
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie