Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten Tanka jag skrev under en skrivarkurs, under en stund då jag kände mig särskilt irriterad på alla fördomar.


Första intrycket

Inte vad man tror.
Lita inte till synen.
Intryck kan ljuga.
Kanske finns det mer än så,
Än det du ser, framför dig.




Fri vers av Kaylie
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 16:28



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Om man ger ett dåligt första intryck så är den stämpeln svår att tvätta bort.
Men jag tycker ändå att man ska försöka ge den personen ännu en chans att visa sitt rätta jag.
För man kan ju aldrig riktigt veta vad som gömmer sig under ytan?!
Kram
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie