Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mara


snälla väck mig inte när jag sover
för mörkret sliter ut min själ
ur mitt kött, jag skräms ihjäl
av min egen spegelbild

nej rör inte min brännheta hud
för vakenhet fräter sönder den
jag kan döda för att få sömn igen
medvetslös, vild i synd

utlämnad till den stirrande
regngatan, med satanssvarta
hål,
och avgrunder, jag avundas
kuddens
svalka

mot din kind




Fri vers av Bensin
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 22:51



Bookmark and Share


  rockjen
snälla väck mig inte när jag sover
för mörkret sliter ut min själ
ur mitt kött, jag skräms ihjäl
av min egen spegelbild... fantastiskt vackert skrivet.
du är verkligen jätte duktig.

kram jen
2007-11-20

  Shininkagemusha
den här rockar loss från början och släper fanimig inte taget.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin