Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frysell

Jag reste i Formalien
och nyckte fram
till Dilland
skuggan sved i lädret

Hon ryckte till
och skar av den
lilla kontakt,
som kröp i vårt hem

Vi kallas älskade
inför andra -
kastar mantlar
och \"kör på\"

I Formalien
blåser tycken
runt knutarna
och delas itu

Men hemma, där
viskar vi ilskna
ord och krumma
ögonbryn låter oss skönja
varandras svärta...




Övriga genrer av Heda
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 11:17



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag gillar det lite svårfångade temat, tolkningsbart poetiskt!
\"Skuggan sved i lädret\" är en rad som sätter sig i läsandet. Applåd! Mvh. JJ.
2007-12-13

  Just Emotions
väldigt bra...
applåd*
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Heda
Heda