Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska Jag



Lyssnar och hör
tittar och ser


Men säger ingenting
tänker desto mer


lilla falska jag




Övriga genrer av Heda
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 18:49



Bookmark and Share


  Marita Persson
Låter alla tro du tiger och håller med...
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Heda
Heda