Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN ÄLSKADE


du ser

inte mig

som jag

ser dig

innerligt...




Fri vers av Kent Love
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 18:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Man kan se ur olika synvinklar..
2007-11-08

  Agnes Scott
Mycket mening i få ord. Starkt!
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love