Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var en skrivövning som våran lärare kallade \"poesiprosa\" skulle skriva en dikt i novell form ungefär, med något alldagligt och något skeende inom dikt jaget detta är resultatet.


Tågtrafik

Du valde att inte stanna,Precis som arlanda express i sollentuna.
Hade du varit ett pendeltåg hade jag kanske kunnat kliva på.
Men du rör dig allt för fort. Du är X2000 åker alltid förbi utan att släppa på.

Vi rör oss i olika takt. Som ett mjölktåg och ett express tåg.
Jag måste stanna för att hämta andan, släppa på folk du stannar bara för att sova.

Expresståget är utslitet, dags att pensioneras alla hjul alla kopplingar är slut.
Men mitt mjölktåg fortsätter att tuffa, föralltid utan dig. Du var tåget som passerade utanför mitt fönster. Snabbare, onåbar, och alltid på en annan linje, akta sig för kollision måste man göra, livsfarlig krock får inte hända.




Fri vers av Miraqulix
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 19:15



Bookmark and Share


  Cee
jag säger bara en sak.
klockren
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix