Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Talande grupper har samlats i drömmen
tama små möss piper och vilda lejon ryter
räven lyssnar på lur då elefanten ger uttryck
för vitt som brett med samma orubbliga attityd

Jag igenkände mina söta vänner bland dem
samma brokiga anhang och anlag
anslag av samma ledsnande vardag
där det talas jamande
skällande och gnäggande på samma gång
i ett fullständigt kaos av meningslag
från ursäkt till fördriv till saker av vikt

Jag vaknade turligt ur talande kaos
men med ringande blödande öron
misshandlad, förvirrad och ensam
satte jag mig upp i det hotande mörkret
jag lyssnade till golv, vägg och lampa
men allt jag kunde höra var ett klart budskap:

i tystnad klarar vi oss allt bra, du
vart kan väl allt ert talande leda?




Fri vers av puzzlekid
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 22:06



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ja för mycket kacklande leder ingenstanns.
Men ordet kan formas i tystnad, o det har
du gjort fantastiskt bra!!//B
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

puzzlekid
puzzlekid