Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RELATIONER


relationer

kommer

och går

endast

jaget

består...




Fri vers av Kent Love
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 20:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
och vad är jaget? det enda som finns kvar är en illusion*ler*
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love