Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis hur jag kände när jag försökte få något ur mig alldeles nyss.


Bokstäver små

Hittar inte ord.

Kan bara stirra på skärmen.

Gapande tom.


Men så,
Ett frö.



Små bokstäver trippar fram som leksakerna i tomteverkstans parad.

Bildar ord.




Fri vers av Kaylie
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-11-12 22:58



Bookmark and Share


    eva m h
Härlig bild!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie