Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN VIKTIGASTE FRÅGAN


den viktigaste

frågan är inte

om jag är älskad

den viktigaste

frågan är

om jag älskar...




Fri vers av Kent Love
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 11:04



Bookmark and Share


    Kornelia
Så sant så!!!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love